Протестиращи от „Възраждане” блокираха движението пред парламента

1
Те недоволстват срещу кабинета „Петков”
Те недоволстват срещу кабинета „Петков” Снимка: Георги Димитров / Дарик

Протестиращи от „Възраждане” блокираха бул. „Цар Освободител” пред Народното събрание

Протести имаше и по-рано през деня. Демонстрацията бе за оставка на правителството. Засилени са мерките за сигурност около сградата на Народното събрание, където текат дебатите по вота на недоверие към кабинета на Кирил Петков. Поставени са метални заграждения, има кордон полицаи, по-рано бе докарано и водно оръдие, информира Дарик.

Припомняме, че 11 протеста са насрочени покрай дебатите и гласуването на вота на недоверие към правителството на Кирил Петков. От едната страна на парламента ще протестират в подкрепа на кабинета. Уведомленията за провеждане на демонстрациите са 3-дневни – от вторник, 21 юни, когато в пленарна зала се провеждат дебатите, до четвъртък, 23 юни, когато вероятно ще се проведе гласуването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    За феновете
    На Възраждане все по трудно ще става да приемат факта, че са създадени, за да крепят ДПС и статуквото. Факт е, че днес се оказа, че са споделяли общи автобуси с платени протестиращи от Търговище и др. Възраждане и ДПС заедно, организирани, возят хората на "концерт" в София. ДПС сутринта , Израждане вечерта.
  • 0
    4
    '\[iu
    Всички държави да депортират сащническите дипломати! Когато изчадията от сащ убиха ирански генерал, което е военно престъпление и е нападение над чужда държава = обявяване на война, защо антибългарските политици и мафиотско правителство не изгониха сащническия посланик от България?! сащ продаде и предаде България!
  • -1
    3
    аз
    за възраждане гласуват само дебили и атусайдери, дето все някой им крив и виновен. киро тъпака ако е американски ибрикчия, копейкин пък е руски, тоест същото лайно. щял да ни изкара от ЕС, и като се завърнат всички работещи в ЕС ще го гонят до руската граница с тояги тоя дебил
  • -9
    2
    СОЦиопат
    А за Русия сме братски народ, нали? Те винаги са ни мислили доброто, ние просто сами се прецакване. Нищо общо нямат Толбухин и Молотов. САЩ създаде държавна сигурност, чиито кадри разсипват държавата и до днес, т.н. истински държавници купени с копейки... САЩ окупира България 1944 и доведе държавата до 3 национални катастрофи за период от 40-50 години. Сергей Станишев е американец, Ирина Бокова също, Георги Първанов е чистокръвен американец. Тези американци избиха 30 хил. българи без съд и присъда, по лагери, арести и дадоха телата им да ги ядат свинете. Тези американци отнеха земята на българите за да отглеждат продукция за Америка... Ужасни хора.
  • 6
    1
    \''
    Браво! Това са истински държавници, искащи България да е на картата, а не да ни тикат във война, заради интересите на сащ! България трябва да обяви сащ за агресор и да изгоним всички сащнически войски от България, всяка сащническа НПО на цру на сащ - вън от България, изгонване на сащническия посланик и България да си остане само с българския лев завинаги! България е за българите! България не е на сащ и на интересите им! За сащ - България е пешка в хибридната им инвазия в и извън Европа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари