На Коледния базар ще има павилион с изделия, изработени от хора с увреждания

2

Събраните средства от продажбата на коледните играчки и сувенирите ще бъдат използвани за благотворителни цели

СНЦ "Дунавско сияние" отново ще има свои павилион на предстоящия коледен базар за реализиране на своите благотворителни каузи, подпомогнати от Община Русе. От 12 декември до 18 декември на щанда на Сдружението ще се продават коледни играчки и сувенири, изработени от сръчните ръце на деца и възрастни със специфични потребности.

С рождествени арт изделия ще се представят и творци от Социално предприятие "Направено с любов" - гр. Перник, традиционен партньор на СНЦ "Дунавско сияние".

Основната част от набраните средства по време на Коледния базар ще бъде използвана за организиране през 2023 г. на изложба-базар на свободни творци и социални предприятия на и за хора с увреждания, работещи в областта на handmade изкуството.

Коледният павилион на СНЦ "Дунавско сияние" ще предостави възможност и на други майстори, желаещи чрез своите арт произведение, да се включат в благотворителната кауза. При желание да участвате - пишете в страницата на сдружението или на лично съобщение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари