На какво се дължи сривът на акциите на Meta?

0
Последното тримесечие на миналата година за пръв път “Фейсбук” има спад на активните дневни потребители в глобален мащаб
Последното тримесечие на миналата година за пръв път “Фейсбук” има спад на активните дневни потребители в глобален мащаб Снимка: Bloomberg

Последното тримесечие на миналата година за пръв път “Фейсбук” има спад на активните дневни потребители в глобален мащаб

Това е свързано с факта, че преди “Фейсбук” растеше през нови пазари и нови потребители.

Това обясни в ефира на bTV  Radio експертът и преподавател по дигитален маркетинг Георги Малчев.

Инстаграм” също расте, но не с темповете, с които преди. В момента върви 5%, очаквания са за 3%. Това е едно от нещата, които повлияха на инвеститорите, защото това е публично търгувана компания. Второто е как може Meta да е успешна отново“, добави той.

По думите на Малчев залогът на Марк Зукърбърг е свързан с виртуалната реалност, която те да направят.

Ако преди се радвахме на коментари и реакции, ние вече сме привикнали. Нивото на допамин, на новост, на уникалност, на стойност която получаваме все повече спада. Този залог към Meta вселената дългосрочно ще се отплати. Но те са вече на загуба около 10 млрд. само от инвестицията в Meta екосистемата, а тя не може да набере все още нужния брой потребители”, каза още Малчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Хахаха
    Ало номер едно - тъп си като патреот братле.
  • 3
    2
    Чичо Гошо
    steel777, голям цървул си батка. 'Що си мислиш, че хората ще цъкат вурху противния ти реферал линк? Ако някой му е интересно, да напише https://ecency.com, това е достатъчно за да се запознаете със социалната платформа.
  • 0
    1
    Феисбук умира
    Това е нова децентрализирана платформа която ще замести феиса .В Есенси печелите вие от харесвания и публикациите .А феисб прибира печалбите за себе си .Все още е нова но влезте и се убедете как всяка публикация и се създава стойност от $. https://ecency.com/signup?referral=steel777
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари