На 18 май недоволните превозвачи ще спрат транспорта в България

1
"Ще блокираме границите, ще блокираме пътните артерии, ще спрем доставките по хранителните магазини", заканиха се превозвачите
"Ще блокираме границите, ще блокираме пътните артерии, ще спрем доставките по хранителните магазини", заканиха се превозвачите Снимка: БГНЕС

За 18 май е насрочен следващият по-мащабен протест на превозвачите, които днес не получиха отговори на поставените въпроси от представителите на властта

Протести срещу високите цени на горивата и въвеждането на нови тарифи за ТОЛ системата се проведоха в столицата, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Благоевград, предава БНР. 

Транспортният бранш остава обединен, подчерта Магдалена Милтенова - председател на Конфедерацията на автобусните превозвачи:

"Защото тогава – на 18 май, ще спрем транспорта в България, ще блокираме границите, ще блокираме пътните артерии, ще спрем доставките по хранителните магазини.

И тогава ще им се наложи да ни чуят".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари