МВР: Утре тръгнете по-рано!

0
Прибиращите се към София да планират пътуването си, очаква се засилен трафик
Прибиращите се към София да планират пътуването си, очаква се засилен трафик

Очаква се засилване на трафика по основните пътни артерии на страната и входовете на големите градове в последния от почивните дни, особено в следобедните часове. За това предупреждават от пресцентъра на МВР.
От „Пътна полиция" припомнят на шофьорите да планират пътуването си в по-ранен час, да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рисково изпреварване, пише Всеки ден.

Осигурено е полицейско присъствие и контрол. Допълнителни сили ще бъдат разположени по главните пътища и възловите места в страната, на участъците с интензивен трафик. Пътните полицаи призовават правилата за движение да се спазват стриктно и да се проявява толерантност на пътя.

Всички ГКПП-та работят при пълни капацитети, уверяват още от вътрешното министерство. За максималното облекчаване на пропускателния режим на граничните пунктове е осигурен оптимален режим на работа на граничните полицаи.

Предвид очаквания интензивен трафик за влизане в страната през българо-гръцките пунктове Кулата и Маказа на празничния 22 септември, „Гранична полиция" препоръчва на пътуващите от Гърция да използват и съседните контролно-пропускателни пунктове - Илинден, Капитан Петко войвода и Ивайловград.

Към момента трафикът през всички гранични контролно-пропускателни пунктове на страната е нормален, посочват още от МВР.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари