МВР търси връзка между убийството на Къро със сходно такова от 2018 година

0
Иван Демерджиев: Наш представител ще бъде допуснат в ЮАР, за да се запознае с разследването на убийството
Иван Демерджиев: Наш представител ще бъде допуснат в ЮАР, за да се запознае с разследването на убийството Видео: БНТ

Иван Демерджиев: Наш представител ще бъде допуснат в ЮАР, за да се запознае с разследването на убийството

"МВР е предприело действия да придобие цялата информация по повод убийството на Красимир Каменов - Къро, съпругата му и още две лица в Република Южна Африка. В момента МВР е в комуникация с властите в ЮАР и има уверение, че ще бъде допуснат наш представител, който да отиде на място и да се запознае със ситуацията и с хода на разследването. Има уверение, че ще получим цялата информация, касаеща това разследване." Това каза пред медиите служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, предаде БНТ.

През 2018 г. има сходно убийство на български гражданин в ЮАР и неговата съпруга. МВР ще направи всичко възможност да установи връзките между тези събития и предходни събития, каза Демерджиев.

В тази връзка са обединени усилията на всички служби и се работи активно. Със заповед на главния секретар на територията на цялата страна протича операция, насочена към представители на криминалния свят, способни да извършат тежки престъпления. Целта е да се установят връзките и причините, довели до това престъпление, да се открият извършителите и т.нар. поръчители.

Демерджиев припомни, че политиците и магистратите, които сега воюват, но когато бяха приятели имаха общ враг, който се казваше Красимир Каменов - Къро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари