МВР: Седем деца се возят в кола през нощта, къде е контролът на родителите?

2
16-годишен младеж, шофирал с несъобразена скорост, е причинил катастрофата край Козлодуй, съобщи главен инспектор Христо Димитров
16-годишен младеж, шофирал с несъобразена скорост, е причинил катастрофата край Козлодуй, съобщи главен инспектор Христо Димитров Видео: БНТ

16-годишен младеж, шофирал с несъобразена скорост, е причинил катастрофата край Козлодуй

"Сигналът е подаден през нощта около 1:40 часа автомобил със 7 млади хора пътува от Крива бара към Борован. Вследствие на най-вероятно несъобразена скорост водачът губи контрол над автомобила и се блъска в дърво. Загиват две момчета- на 13 и 15 години, които са се возили на задната седалка", заяви главен инспектор Христо Димитров, предаде Българската национална телевизия.

По думите му всички останали пътници са ранени, включително и водачът, който е неправоспособен, на 16 години.

"Седем деца се возят в кола през нощта, къде е контролът на родителите?", попита главният инспектор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    До 4
    Твоят чекиджия трябва ти да си го контролираш какво и къде прави. Не може да се сложи полицай до всеки непълнолетен или до всеки небрежен родител, нали?!
  • 2
    4
    Точен
    МВР не пази ключа за моя автомобил не отговаря за моя чикиджия че е решил да се прави на мъж . Ама е длъжно да проверява и контролира кой и как се предвижва .
  • 9
    3
    психолог
    Такива селски изпълнения са възможни навсякъде, и в америка и в западна европа и в азия. Не е възможно да се сложи до всяко дете някой, който да го пази от собствената му простотия. Тук е ролята на семейството да възпита децата си като нормални граждани да спазват всички правила и закони, без изключения. Ако в семейството има дефицити и дефекти във възпитанието , те се проявяват точно във децата .
  • 5
    2
    Възмутен
    А къде е контролът на МВР? Крият се като мижитурки с триногите из храстите! Това ли ни е Полицията???
  • 15
    1
    Ghuy
    Мръсни пишлемета!Убийци!!!Родителите да бъдат най-строго наказание!!!Раждат ги.И до тук.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари