МВР издирва Петър Рангелов

0
80-годишният мъж е в неизвестност от 11 юни
80-годишният мъж е в неизвестност от 11 юни

80-годишният мъж е в неизвестност от 11 юни

Столичното Шесто РУ издирва 80-годишния Петър Йовчев Рангелов от София. На 11 юни той излязъл от дома си в кв. „Княжево“ и оттогава е в неизвестност.

Мъжът е висок към 175 см, с бяла коса, облечен с бежова блуза, тъмен анцуг и джапанки. По данни на близките страда от болест на Паркинсон и деменция.

Хората, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел.: 112, 02/9821760, 02/ 9821743 или в най-близкото поделение на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари