МВР издирва 11-годишно момче

5
Михаил Христов е в неизвестност от снощи, след като е излязъл с група деца от ромски произход
Михаил Христов е в неизвестност от снощи, след като е излязъл с група деца от ромски произход

Михаил Христов е в неизвестност от снощи, след като е излязъл с група деца от ромски произход

Христо Христов съобщи, че сина му е в неизвестност. Те живеят в София.

"Издирва се синът ми - Михаил Христов Христов, 11-годишен, който от вчера вечерта не се е прибирал вкъщи. Беше излязъл с приятел и трябваше да си е в нас в 22:00 часа, но не се прибра цялата нощ. От тогава до сега не се прибирал. Обявили сме го за национално издирване. Последният един месец се движи с една група деца от ромски произход, като многократно сме правили опити да го ограничим да се вижда с тях", разказва бащата в социалната мрежа.

Ако имате информация за местонахождението на момчето, подайте сигнал в най-близкото Районно управление на полицията, или на тел. 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    7
    Мнение
    Не е нормално за 11годишен вечерен час 22 ч., без контрол. И в Русе е пълно с изтърквани малки деца. Хора гледайте и си обичайте децата.
  • 5
    6
    Бай Онзи
    А детето на любена издирвате ли го ? Как е излязло без нейно съгласие ???
  • 7
    5
    до 4
    бе то както е тръгнало няма гаранция че на стари години няма да те клецат тебе циганите, ще ти прибират пенсията и ще ти теглят по една патка
  • -20
    4
    СвръхпедерАз
    Аз като малък много обичах да ме клецат рязани ромчета. За това сега съм малко чувствително по темата. Не ми обръщайте внимание. Сега само им лапам паламарките!
  • 16
    3
    СвръхАз
    Ти си идиот! Как може да мислиш така за дете?! Бахти спрелия! Болен си, от мен да знаеш! Боклук копанарски! Мри в кофите несретник!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари