МВР издирва Георги Иванов

0
Гражданите, които имат информация за лицето, могат да сигнализират на телефон 112
Гражданите, които имат информация за лицето, могат да сигнализират на телефон 112

Гражданите, които имат информация за лицето, могат да сигнализират на телефон 112

Областна дирекция на МВР Габрово издирва Георги Иванов Иванов на 44 години от село Косарка, общ. Дряново. Той е в неизвестност от 21:00 часа на 16.07.2023 г..

Описание на лицето: видима възраст: 44-50 години; ръст - 168 см; очи – кафяви; коса – кестенява, с челно оплешивяване; лице – продълговато, с неподдържана брада; носи диоптрични очила, на които липсва дясно стъкло.

Описание на облекло: Към момента на изчезването си е бил облечен със светла риза с къс ръкав, сив панталон с поставен черен кожен колан, на който има калъф за мобилен телефон.

Гражданите, които имат информация за лицето, могат да сигнализират на ЕЕН 112 или в най-близкото Районно управление на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари