МВР - футбол в Русе

1

Състезаваха се 8 полицейски тима, мачовете са част от благотворителната кампания за децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР

Тимът на дирекцията на МВР - Русе спечели Първо място в благотворителния турнир по мини футбол за полицейски служители, провел се вчера на терена в спортен комплекс „Ялта“ - „Арена Русе“.

В  състезанието премериха сили 8 отбора, като турнирът беше насочен за подпомагане децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на МВР.

Пламен Нунев, който седна в креслото на Цветан Цветанов, като председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание, награди част от участниците.

„Кауза за всички колеги и присъстващите тук е да подкрепим тази добра инициатива, кой с каквото може. Трябва да бъдем съпричастни към семействата и децата на всички загинали полицаи. Те са били ваши колеги и приятели и поради това се радвам, че се включихте така активно. Очаквам добро представяне на финала в навечерието на празника на МВР на 5 юли, като ще бъда там заедно с цялото ръководство на министерството“, каза Нунев.

След изиграването и на финалния турнир в София, цялата събрана от доброволците и спонсорите сума ще бъде предоставена на фонда, създаден в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали служители от системата на Министерството на вътрешните работи.

Проектът се реализира по  подписаното тристранно сътрудничество между „Спортна асоциация – МВР“, Корпорация „Развитие“ и Сдружение „Българска Асоциация Мини Футбол“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари