МВнР: Правим всичко възможно за безопасната евакуация на българите от Судан

0
МВнР и посолството на Република България в Кайро търсят и предлагат на нашите сънародници различни възможности и маршрути за евакуация по въздух и по суша
МВнР и посолството на Република България в Кайро търсят и предлагат на нашите сънародници различни възможности и маршрути за евакуация по въздух и по суша Снимка: БТА / АП

МВнР и посолството на Република България в Кайро търсят и предлагат на нашите сънародници различни възможности и маршрути за евакуация по въздух и по суша

Министерството на външните работи на Република България е предприело необходимите мерки и прави всичко възможно, в координация с партньорите си от Европейския съюз, за безопасната евакуацията на българските граждани в Судан, предаде БТА.

Ситуационният център на МВнР и посолството на Република България в Кайро търсят и предлагат на нашите сънародници различни възможности и маршрути за евакуация по въздух и по суша. Поддържа се постоянен денонощен контакт с всички българи и се предоставя пълна информация за наличните възможности и обстановката по сигурността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари