Музикант се запали на живо във "Фейсбук"

0

Mузикант от американския град Мемфис, Тенеси, почина, след като се самозапали пред своята бивша приятелка в опит да я накаже за това, че тя отхвърля чувствата му, съобщава "Дейли Мейл", цитирани от Novini.bg

33-годишният Джаред Маклемор решил преди трагичния инцидент, който станал пред популярен бар в града, да го пусне на живо във "Фейсбук", което и направил.

Алиса Муур, неговата бивша приятелка, работела като звуков инженер в заведението, в което обикновено гостували музикални групи.

По време на живото предаване в социалната мрежа е можело да се види как нещастно влюбеният мъж първо се полива с керосин и се отдръпва настрани от вратата на бара.

В момента, в който тя излиза в почивка пред заведението, Джаред Маклемор се запалва и се опитва да придърпа към себе си жената явно желаейки да отнеме и нейния живот.

За щастие Алиса Муур остава невредима и успява да се измъкне от хватката му.  Малко след това музикантът влиза в заведението като крещи, че "тя е виновна за това".

Той кара хората вътре да се опитат да потушат пламъците върху тялото му, но е било късно и впоследствие той починал.

Изданието уточнява, че според информацията, Джаред Маклемор е бил арестуван 9 месеца преди самоубийството му за проявено насилие спрямо бившата му приятелка, като даже се е опитвал да я души.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари