Музикална вечер в културен център BH

0
Вход свободен. Настроение гарантирано
Вход свободен. Настроение гарантирано

На 30 септември от 21 ч. имаме удоволствието да ви поканим за нова доза хубава музика. Наши гости ще бъдат младите и талантливи Зорница Славова (вокал) и Александър Славчев (китара). Ще чуем популярни парчета в стил R&B&Soul в Културен център BH.

Зорница Славова започва да се занимава с пеене още като дете. Свири на пиано от 10 годишна. През 2011 година завършва музикалното училище в София със специалност – поп и джаз пеене , а по-късно и НМА отново с пеене. Прави собствена музика от няколко години. През 2015 излезе и първият й сингъл „Colourful” , в който тя е автор на текста и съавтор на музиката. Участвала е в дублажи на анимационни филми, освен това е била текстописец и изпълнител в телевизионни реклами. Работила е в множество клубове в страната.

Роден на 04.11.1988 в Русе. Вторият по рождение Славчев-син. От най-ранна детска възраст показва дарба, подтикнала го най-напред към класическата китара. Първата си музикална диплома получава от музикално училище Веселин Стоянов в Русе, след което няколко поредни години печели китарни конкурси по света и у нас.

Вход свободен. Настроение гарантирано. Ще се видим там!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари