Мутренската държава е в своя апогей!

5

Бетон и мръсотия на поредния бивш чист и девствен плаж.

Мутрите-кметове на ГЕРБ нямат умора докато не съсипят и унищожат поголовно всеки останал сантиметър бряг и плаж на територията на Гетото БГ.

Палатките както знаете вече са строго забранени, но законът не важи за строежите по плажните ивици. 

Атанас Русев сподели две снимки в групата "Да запазим Корал" в социалната мрежа, които доказват с пълна сила, че мутренската държава е в своя апогей! 

Ето какво сподели г-н Русев:

"Това беше един прекрасен Ахтополски плаж (бившия нудистки плаж)!

Плажът е неохраняем, без шезлонги и чадъри, с естествен заслон от скалите наблизо и чудесен за игра на децата, заради малките рибки, скалите, плитката и топла вода. Дълги години имаше заведение 5 метра по-нагоре (около 20 стъпала над плажа, с дървена конструкция, без бетон).

Днес, отивайки на този любим плаж, с ужас установяваме, че заведението е разрушено и ново такова се строи на ПЛАЖА! Двуетажно заведение, с множество бетонни фундаменти. Сградата покрива около 1/10 от не големият, но много колоритен плаж. Построена е на най-приятната за плажуване част!

Според вас какво ще последва след въвеждането му в експлоатация?

Според мен целият плаж ще бъде покрит със шезлонги и чадъри под наем. Заведението ще произвежда постоянен шум. Два етажа ще означава, че ще има кухня, а отпадните води най-вероятно ще се изливат в красивия риф под желязната грозотия. В момента на обекта се работи, въпреки летния сезон. Туристите, които идваха на този плаж търсеха единение с природата, но явно приматите, собственици на заведението и Лапачев (кмета на Царево) са решили, че биха променили манталитета ни.

Ние с Мария приключихме с този плаж и оставаме със спомените си.

Жалко, че детството на децата ни ще бъде ограбено за пореден път от мафията на ГЕРБ и ОП."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари