Мустафа Карадайъ: ДПС призовава всички партии по-скоро да се подготвят за реформите

0
От ДПС подкрепят с конкретни действия и законодателни решения евроатлантически партньори и Съвета на Европа, написа той
От ДПС подкрепят с конкретни действия и законодателни решения евроатлантически партньори и Съвета на Европа, написа той Снимка: ДПС

От ДПС подкрепят с конкретни действия и законодателни решения евроатлантически партньори и Съвета на Европа, написа той

"ДПС призовава всички партии по-скоро да се подготвят за реформите, за да седнем на масата за разглеждане на конкретни законови решения", написа в профила си във Фейсбук лидерът на ДПС Мустафа Карадйъ.

"Ние от ДПС подкрепяме активно и с конкретни действия и законодателни решения нашите евроатлантически партньори и Съвета на Европа. Проблемът е, че вместо да бъдем подкрепени или съвместно да започнем дебатите за съдебната реформа и за разследването на главния прокурор, нашите действия се бойкотират и отричат от организирана и добре надъхана група политически опоненти, представени доминиращо в медийното пространство. Те не целят съдебна реформа, а очерняне на политическите си опоненти", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари