Мръсни тайни, които всеки мъж пази

3
Открехни вратата на мръсното му подсъзнание
Открехни вратата на мръсното му подсъзнание

Открехни вратата на мръсното му подсъзнание и научи маневрите, които го възпламеняват.

На всяка жена, която някога е имала нещо общо с мъж й е ясно, че на момчетата им се налага да крият разни работи от нас. Но това, което може би не осъзнаваш е точно колко мръсни тайни крие под чаршафите. Разбира се, ние си имаме своите начини да проникваме в подсъзнанието на другия пол, за да ти набавяме нужната информация.

Мъжка тайна 1

УМИРА ДА ГО СЪБЛАЗНИШ

Да го нападнеш в леглото е маневрата, която заема челна позиция в неговата класация на любими секс фантазии. „Обикновено се очаква мъжете да са водещи, но дълбоко в себе си всеки си мечтае приятелката му да му се нахвърли поне веднъж. Добре де, може и повече пъти,“ споделя Мишо*, 29. „Сексът е важен и определено си търся разкрепостена приятелка. Миналото ми гадже трябваше да изпие поне бутилка вино само, за да може да ми сподели, че е в настроение за секс“.

Възпламени го: Докато гледате телевизия, просто му събуй панталоните и прави каквото намериш за добре...

Мъжка тайна 2

ИЗБИРА ПОЗИ, В КОИТО ТЯЛОТО МУ ИЗГЛЕЖДА ПО-ДОБРЕ

Не, мъжете не са загрижени само за огромните бицепси и плочките в коремната област. Вълнуват се и как изглежда другото им аз. Вратата на тази тайна ни открехна Андрей*, 34: „Освен, че коремът ми изглежда плосък, когато тя е отгоре мога да наблюдавам как прониквам в нея и пенисът ми изглежда огромен“.

Възпламени го: Обязди го, докато си с гръб към огледалото, така че да го направиш свидетел на цели две изпепеляващи гледки. Или легни по гръб и отпусни стъпалата си върху

раменете му. Стегнатият захват ще го накара да се почувства огромен, докато прониква в теб.

Мъжка тайна 3

ПРЕСТРУВА СЕ, ЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ ОПИТ.

„Разбира се, че никога не съм й давал списък с бившите ми гаджета, но, признавам си, оставих приятелката си с впечатлението, че съм спал с повече жени – споделя искрено Марин*, 28. Истинската цифра е пет и по някаква причина ме е срам от това“. Достигаме до следното еротично уравнение: по-малко опит означава по-ниско самочувствие. И при положение, че не се чувства достатъчно сигурен в това, което прави, ще се притеснява да изследва тялото ти докрай.
Възпламени го: Докато сте в леглото хвани ръката му и му покажи точно къде, как и с каква скорост ти харесва да те стимулира. Използвай думи като „тук“, „по-бавно“, „по-силно“ и го хвали, когато уцели правилната формула. Така не само ще си по-удовлетворена от секса, който правите, ами и ще му направиш страхотен подарък – увереността, че е напълно способен да те побърка.

Мъжка тайна 4

ИМА ШОКИРАЩИ ФАНТАЗИИ, ДОКАТО Е С ТЕБ МЕЖДУ ЧАРШАФИТЕ.

Не откачай. Напълно в реда на нещата e приятелят ти да си мисли за друга жена, докато е в леглото с теб. Знаем, че боли, но по-добре да знаеш истината, нали? Това е нещо като рефлекс по пътя към оргазма му. Вземи Дани*, 28, за пример: „Мацката, с която излизам е суперготина, но понякога, докато го правим, особено, когато съм на път да свърша си фантазирам за бившата ми, някоя колежка от офиса или порно актриса от някой филм, който ме е изкефил. Може дори да включа фантазия за жена, която не съществува. Естествено не бих наранил приятелката ми като й споделя истината“.

Възпламени го: Въпреки че не е необходимо да изследваш мръсното въображение на твоя човек, поне трябва да осъзнаеш, че има такова. Ако все пак решиш, че ще ти понесе, направи проучване. Помоли го да ти разкаже секси сцена, която включва теб, докато правите секс. Ако се притеснява, започни първо ти като му разкажеш някоя от най-пиперливите си фантазии, за да се отпусне.

Мъжка тайна 5

ЧУДИ СЕ ДАЛИ ТИ Е ХУБАВО

Половината от удоволствието на мъжа минава през твоето. Ако има каквито и да било съмнения, че това, което изпитва не е взаимно, ще бъде по-разсеян и сексът няма да е толкова вълнуващ. „Мислех, че първото ми гадже се побърква от удоволствие, докато й правех френска любов“, спомня си Георги*, 27. „Две години по-късно разбрах, че е симулирала през повечето време и ми стана много гадно. След като скъсахме и започнах да излизам с други момичета всеки път се чудех дали и те не симулират“. 
Възпламени го: Не се преструвай, че си излязла от порно филм. Но ако усетиш необходимост да дишаш по-силно или да станеш вербално дръзка, действай.

Мъжка тайна 6

СРАМУВА СЕ ДА ТЕ ПОПИТА ДАЛИ БИ СИ ПАДНАЛА ПО НЕЩО ПО-МРЪСНИШКО.

Повечето мъже се възбуждат от секс табута. Но обикновено страшно се притесняват, че ще ги помислим за извратеняци, затова и рядко биха издали какво точно искат да им се случи между чаршафите. Същият този страх не е позволявал и на Борис*, 30, да проговори: „Има едно-две неща, които определено си мечтая да пробвам в леглото. Искам да си поиграем на доктор, но ме е срам да й кажа“.

Възпламени го: Ако си готова да експериментираш с нови еротични приключения, демонстрирай му любопитството си (направи намек, напиши му бележка или просто поеми дълбоко въздух и му сподели). Когато си открита, той също ще се отпусне да ти сподели най-палавите неща, които му се въртят в главата. Ами, ако неговите желания преминават всякакви граници, до които си готова да стигнеш? Не го режи рязко. Даваме ти пример. Да речем, че фантазията му е да го направите на публично място, смекчи ситуацията и предложи да изпробвате секса в кола, паркирана в някоя тиха уличка. Реализацията на дори само 20% от най-екзотичното му желание, ще завърти главата му завинаги...

Източник: Lifestyle.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари