Може ли чрез математически формули да се предвиди кой ще победи във войната в Украйна?

3
Според проф. Витанов настоящият конфликт е локален, а голяма световна война следващите 20-30 години няма да има
Според проф. Витанов настоящият конфликт е локален, а голяма световна война следващите 20-30 години няма да има Снимка: Кадър от bTV

Един американски генерал казва – математически погледнато, ще победи по-силният. В случая по-силният е Русия.“

Това каза по повод войната в Украйна математикът проф. Николай Витанов. По думите му чрез математически формули може да се отговори кой ще победи в една война и какви ще са загубите. Според него Москва не е планирала блицкриг, защото украинската армия не е малка или слаба, а територията на страната е огромна. Математикът посочи, че голяма световна война следващите 20-30 години няма да има, а настоящият конфликт е локален. Той коментира пред bTV следното:

„Стратегическата цел е завземане на цяла Украйна и след това диктуване на мирните условия, класическата ситуация при войни на Русия последните няколко столетия. Тя води войната, печели я, и по свежите западни сили след това диктуват условията.“

Прогнозата на специалиста включва и използването на конвенционални оръжия с голяма мощност. По думите му последствията от тях са много неприятни, защото изгарят хора, нанасят поражение на вътрешните органи и разрушават инфраструктурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    1=1
    Веднага да се приеме математика за пръв съветник в НАТО и да се слушат прогнозите му.
  • 8
    1
    Дкдйд
    Тоя тъпак по цял ден смяташе колко болни щяло да има колко ще умрат незнам си кво сега и кой ще победи ще смята докога ще го питате тоя тъпак!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари