Мотоциклетист изхвръкна в храстите след дълга гонка с полицаи в Шумен

2
20-годишният шофьор е неправоспособен
20-годишният шофьор е неправоспособен Снимка: МВР / архив

20-годишен неправоспособен шофьор е задържан за осуетяване на полицейска проверка.

Екип на Пътна полиция, който патрулирал в шуменския квартал Дивдядово забелязал водач на мотоциклет, който се движел със скрит регистрационен номер, пише shumenonline.bg.

Подаден му бил звуков и светлинен и сигнал да спре. Водачът ускорил скоростта си и преминал по бул. „Велики Преслав“ без да спази знаци и сигнализация. Продължил да се движи по ул. „Преслав“ с висока скорост. Полицейският екип се движил зад него, отново му подали сигнали да спре, но продължил движението си по ул. „Шуменска комуна“, където ударил странично патрулния автомобил.

Продължил към бул. „Ришки проход“, на детелината към Велики Преслав загубил управление и паднал в храстите. За осуетяване на полицейска проверка е задържан. Водачът, 20-годишен от село Илия Блъсково, е неправоспособен. Моторът Хонда ЦБР 600 РР, с ловешка регистрация е негов. Извършва се оглед. Движението в участъка не е затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари