Моторист с обиден номер подлуди ченгетата в Слънчака

1

Пишман моторист два дни разиграва ченгетата със сигми в курорта Слънчев бряг, обикаляйки улиците с кросов мотоциклет със заличени две цифри от регистрационния номер. 

За това съобщи читател, който е пряк свидетел на случилото се между 15:30 и 15:45 часа днес в района на кръстовището, водещо към Автогарата, информира Флагман.бг.

Вчера този мотоциклет с великотърновски номер за пръв път е бил засечен от мобилните патрули в Слънчев бряг, препускайки с бясна скорост между пешеходци и автомобили.

Ченгета на сигми погнали нарушителя, който очевидно се е вживявал на главния герой от популярната поредица „Такси”, но той успял да им се изплъзне. Днес, около 15 часа провокаторът отново се появил с мотора, изографисан с "изригнал" фалос върху втората част от регистрационния номер - подигравка с пътната полиция.

Този път обаче каскадите му се оказали крайно несполучливи. След около 300 метра гонка по главната улица на курорта, „състезателят” се блъснал челно в сив ван, чийто шофьор изобщо не подозирал, че ще стане част от екшъна.

Мотористът за щастие бил с каска и така е предпазил главата си от размазване в дясната част на предното стъкло, където ясно се виждат следите от удара. Кросовият мотор „Априля” е буквално усукан на осмица, но за пълен потрес на всички участници в движението – пешеходци, шофьори и ченгета, изхвърчалият на 3-4 метра разстояние младеж бавно се изправил и дори направил няколко крачки без да залита.

„Той и към момента е на мястото, вижда се, че само коляното му е обелено, дори не изглежда шокиран”, заяви източник на Флагман.бг.

Засега е установено само, че „безсмъртният” е от Харманли. 

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари