Моторист прегази две ученички

0
Непълнолетен гимназист блъсна с мотор две момичета / снимката е илюстративна
Непълнолетен гимназист блъсна с мотор две момичета / снимката е илюстративна

Непълнолетен гимназист блъсна с мотор две момичета в Пловдив, на метри от училищния двор, и избяга след инцидента, предаде marica.bg. Девойките били в голямо междучасие и си купували сладолед в близост. Георги бил с приятел. Той яхнал мотора на баща си, без да го пита. Двамата с приятеля му първо въртели гуми до Гимназията по металургия, после решили да минат с мръсна газ покрай близкото СОУ "Св.св. Кирил и Методий", за да се изфукат пред всички.

Гимназистът нямал шофьорска книжка. Той изгубил управление над мотора и паднал заедно с него. Но продължил да се плъзга напред заради скоростта. Така блъснал двете девойки. Едното от момичетата изпаднало в безсъзнание. Георги се изплашил и избягал от мястото на инцидента. Открили го бързо, тъй като го разпознали очевидци.

Пострадалата Елисавета е била транспортирана до неврохирургиите в Пловдив. Момичето се върнало в съзнание, но според лекарите е претърпяло сериозно комоцио.
Георги е осъден на обществено порицание. Признал изцяло вината си. Родителите на младежа обаче ще трябва да платят 1200 лева разходи по експертизи в хода на разследването и други съдебни разходи.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари