Мото клуб „Дунавски братя“ с нови титли

2
От „Дунавски братя“ МГ получиха „пачове и гърбове“ според новия статут
От „Дунавски братя“ МГ получиха „пачове и гърбове“ според новия статут

След редица поети и изпълнени ангажименти, поведение и всеотдайност, членовете на мото клуб „Дунавски братя“ МГ получиха статута МСС. Това се случи на кратка церемония, на която присъстваха мотористите на клуб „Тъндърс“ МС. От „Дунавски братя“ МГ получиха „пачове и гърбове“ според новия статут, пише Арена Медиа.

По традиция мото клубовете отбелязаха празника 3 март и поднесоха венци в памет на загиналите за Освобождението на България в Русе и на местността Стълпище край село Мечка. Членовете на клуба с удоволствие отбелязаха, че по един или друг начин на площада присъстваха и значителен брой мотористи без клубна принадлежност, за което получават адмирации, пише Арена.

В продължение на празника беше организирано парти в клубната къща, където посрещаха всички дошли за купон с талантливите „Gunpowder”, а кулминацията на вечерта беше за момчетата от „Дунавски братя”МГ.

От „Тъндърс“ МС, като техни ментори, пожелаха мото обществото да им гласува „кредит на доверие”, лек път и да оправдаят гласуваното им доверие.

Източник: Арена Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари