Москвич се удари в паркиран ТИР на пътя Русе - Бяла

1
Полицаите установили, че шофьорът на москвича е починал
Полицаите установили, че шофьорът на москвича е починал Снимка: БГНЕС / Архив

Полицаите установили, че шофьорът на москвича е починал

На 5 септември около 15:20 часа на път I-5, в района на км 55+000, на прав пътен участък и при нормална видимост, лек автомобил "Москвич 2141", по неизяснени причини е напуснал платното за движение вдясно и се е ударил в задната част на паркиран извън платното товарен автомобил "МАН" с прикачено полуремарке, съобщиха от МВР - Русе.

Установено е, че 71-годишният водач на москвича е починал. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и съдебен лекар. Трупът е откаран за аутопсия в УМБАЛ "Канев" в Русе.

Причините за произшествието и смъртта на водача се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    5
    до Даскала
    ще даваш път и песен ще пееш. има го в правилника, идва млада друсалка, спираш и пропускаш. идват две пишлемета върху тротинетка, спираш и пропускаш. въртиш понгалите на 360° всяка секунда и пазиш малоумната паплач. това е днешната реалност на пътя и старците нямат място в нея. както казват вашите любимци краварите brave new world !
  • 2
    4
    3 до 2
    Даскале, ама какво се случва ?! Днес за втори път се съгласявам с теб!:)
  • 8
    3
    до 1
    Младите имате ли умствения капацитет изобщо да анализирате нещо, при условие, че половината завършвате средно като функционални идиоти? :) Не е до възрастта, приятелче, до моженето е. Друг е въпроса, че и медицинските прегледи трябва да се правят както трябва и курсовете за водачи трябва да са както трябва, че и контролът по пътищата да е както трябва. В цял свят хора на по 90-100 години са зад волана. Е, само тези, които имат нужните качества за това.
  • 7
    2
    daskal
    До 1 - Прав си! Днес трябва да даваме път на 20-годишните надрусани агресивни и малоумни лумпени.
  • -10
    1
    123
    нямат място дъртаците на пътя и това е. мозъците им нямат капацитета и пъргавината да обработват огромното количество данни които генерира свръх-интензивния трафик днес.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари