„Монтюпе“ търси работници в София

0

„Монтюпе“ ще вземе участие „Дни на кариера“ и „Обучение и професионална реализация“ в София

Монтюпе“ ще участва тази година във форума „Дни на кариера, иницииран от JobTiger.

Събитието ще се проведе на 17 и 18 октомври в Технически Университет, гр. София и осигурява възможността за директен контакт между фирмите-работодатели и студентите, проявяващи интерес и желание за развитие в България. Форумът ще включва дискусии, демонстрации и казуси със заинтересованите студенти.

Салона „Обучение и професионална реализация“, организиран от Френския институт в България, съвместно с Агенция Campus France Париж, ще се проведе на 20 и 21 октомври в Гранд Хотел София. Събитието е част от глобалната политика за промотирането на френските учебни заведения и франкофонските програми в България. Целта е да се засили сътрудничеството между университети и предприятия, както и да се дадат по-големи възможности за обучение и развитие в актуални програми и последваща професионална реализация.

На събитията „Монтюпе“ ще предостави информация за дейността си и отрасъла, в който оперира, както и за свободни работни позиции и стажантски програми, сред които Инженер контролно-измервателни прибори и апаратура (КИПиА), Индустриален инженер, Инженер поддръжка, Технолог, Координатор качество и Резидентен инженер.

„Монтюпе“ ще очаква всички студенти с интерес за професионално развитие в автомобилната индустрия на 17 и 18 октомври в Технически 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари