Момиче се оплака, че е заразена с ХИВ в дискотека

1
В социалните мрежи се твърди, че непознат мъж е убол момиче с игла и му е предал ХИВ
В социалните мрежи се твърди, че непознат мъж е убол момиче с игла и му е предал ХИВ

В социалните мрежи се твърди, че непознат мъж е убол момиче с игла и му е предал ХИВ

ХИВ не може да се предаде с убождане от игла, процентът е много нисък 0,02%, това каза Елена Биринджиева от Центъра за сексуално здраве, пише 24 ЧАСА.

Миналата седмица през социална мрежа Тик Ток се разпространи запис, на който момиче твърди, че е била убодена с игла от непознат мъж в дискотека, а на другия ден е отишла и си направила тест за ХИВ, който е излязъл положителен.

"Рязко се повиши потокът на дошли за изследвания. Няма нито един, който да е посетил центъра и да е претърпял подобен инцидент", каза Биринджиева.

ХИВ може да се открие най-рано месец и половина след рисков сексуален или друг контакт, подчерта тя. За изследването му има бързи тестове, които излизат за 10 минути, правят се с капка кръв от пръста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Явор
    Слави Неделчев, редакторе, върни на сайта парите, които им вземаш!
  • 5
    1
    daskal
    Момиче е заразенА. Я пак!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари