Момченце на година и 9 месеца се удави в септична яма

2
Майката подала сигнал на 29 юли, че детето ѝ е в неизвестност
Майката подала сигнал на 29 юли, че детето ѝ е в неизвестност

Майката подала сигнал на 29 юли, че детето ѝ е в неизвестност

Момченце на година и 9 месеца загина по нелеп начин в лековитското село Петревене, съобщиха от полицията. 

Организирани били незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ Луковит, претърсени били водоеми, имоти и местности в района. Трагичният резултат от масираното дирене бил откриването на трупа на детето в септична яма на 1-ви август.

Майката работела в селскостопанска ферма за отглеждане на животни, научихме от "24 часа". Оставила сина си без надзор и той изчезнал. Ямата, превърнала се в негов гроб, се намирала в близост до фермата. Явно малкият е допълзял до там и е паднал.

За случая е уведомен прокурор от Окръжна прокуратура - Ловеч, образувано е досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Луковит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Бранимир
    Инцидент, не мисля. По-скоро някоя педофилска история се крие зад това.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари