Млад мъж загина на място при катастрофата на булевард "Христо Ботев"

12

Наложило се е огнеборците да режат автомобила

Тежка катастрофа взе жертва снощи на булевардХристо Ботев“ в Русе. Инцидентът е станал около 23 часа, когато лек автомобил „Фолксваген Пасат“ се е ударил в стълб пред представителството на КИА.

В колата са пътували двама мъже. На място е загинал 23-годишен млад мъж, а спътникът му е откаран в болница, съобщава Русе Медиа. На място са били изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Наложило се е огнеборците да режат автомобила, за да извадят намиращите се в него хора.

Причините за тежкия инцидент се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    23
    Хаг
    Бог да го прости, момчето! Много нелепа смърт. Излезе ли кръвната му проба, данни от аутопсията? Как се стигна до този инцидент на прав и широк участък?
  • 8
    22
    Кирчо
    Този път всичко е станало както трябва - не е убил невинни жертви, а себе си.
  • 15
    21
    Лаборанта
    Чакаме резултатите от кръвната проба на загиналия, тогава ще има повече яснота.
  • 27
    20
    111
    Добре, че не е убил невинни хора. Останалото е ясно.
  • 24
    19
    бах ти глупаците
    Какъв идийот трябва да си ,че да се претрепеш в града , при това на 6 лентов ,осветен булевард ...Че този сигурно двулентов път не може да държи .Ако не беше пребил себе си ,сигурно щеше да почерни невинни хорица .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари