Митничари откриха 80 000 британски паунда на „Дунав мост“ - Видин

0
Инспекторите установяват недекларираната валута в багажа на турски шофьор
Инспекторите установяват недекларираната валута в багажа на турски шофьор

Над 80 000 британски паунда откриха митническите служители в района на ГКПП Дунав мост 2 - Видин

При проверка на товарен автомобил митническите инспектори установяват недекларирани 81 600 британски лири в личния багаж на водач – турски гражданин.

На 19.06.2022 г. около 4:00 ч. митническите служители от Териториална дирекция Митница Русе спират за проверка превозно средство, пътуващо по маршрут Франция - Турция. Водачът заявява, че няма нищо за деклариране. В хода на контролните действия митническите инспектори установяват под пасажерската седалка банкноти – британски паунди в купюри с номинал от 50, 20, 10 и 5.

Преброената и потвърдена от лицето сума е в размер на 81 600 британски лири. За паричните средства водачът казва, че са от продажба на стоки от магазини във Великобритания, но не представя банков или друг разплащателен документ.

За установеното административно нарушение на нарушителя е съставен акт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари