Мирослав Ненков: Слушайте компетентните хора, а не разни влогъри-млогъри

0
Не е толкова страшно. На никой нищо няма да му стане, ако в следващите три седмици пропусне един концерт и четири напивания
Не е толкова страшно. На никой нищо няма да му стане, ако в следващите три седмици пропусне един концерт и четири напивания Снимка: БГНЕС

Мога да кажа, че здравната ни система дотук се справя идеално.

Искам да призова хората да слушат компетентните хора във връзка с коронавируса, които говорят наистина важни неща. А това са хората от щаба. Всякакви инфлуенсъри, влогъри-млогъри и блогъри само истерясват и плашат. Това заяви в студиото на ''120 минути'' по bTV бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков.

"Един от положителните ефекти на тази криза е, че така ще се тества здравната ни система, която според мен е готова да се справи с двете епидемии – коронавируса и грипната'', допълни той.

"Не е толкова страшно. На никой нищо няма да му стане, ако в следващите три седмици пропусне един концерт и четири напивания.  Но пък така ще се редуцира рискът да бъде заразен'', коментира още д-р Ненков.

Бившият здравен министър коментира и ситуацията с петте медицински сестри, които окупираха една от залите в Народното събрание и впоследствие излязоха на перваза, за да протестират.

"Няма да ни обедини тази ситуация, за мен това не е добър начин за изразяване на мнение. Според мен протестът на тези медицински сестри не е насочен в правилната посока'', сподели в заключение Мирослав Ненков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари