Олексий Резников: Украйна е дефакто член на НАТО, макар и не де юре

2
Олексий Резников изрази увереност, че скоро страната му ще получи от Запада исканата военна техника
Олексий Резников изрази увереност, че скоро страната му ще получи от Запада исканата военна техника Снимка: ТАСС

Министърът на отбраната на Украйна изрази увереност, че скоро страната му ще получи от Запада исканата военна техника

„Украйна е дефакто член на НАТО, макар и не де юре“, това заявява украинският министър на отбраната в интервю за Би Би Си, съобщи bTV.

Олексий Резников изразява увереност, че скоро страната му ще получи от Запада исканите танкове, изтребители и далекобойни системи.

Засега партньорите на Украйна се въздържат от изпращане на такова въоръжение, като едва тази седмица Полша първа обеща на Киев тежки танкове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    ...
    гледам си забил език дълбоко там
  • 0
    4
    до 1
    я разкажи как е на вкус ануса на владимир
  • 1
    3
    No one
    Само да уточня нещо,СВО върви или не върви по план.Щото почнах да ям газ и да пия нефт ,замръзнах,
  • 9
    2
    Путка майна от Усрайна
    Иванчо се прибира в къщи разплакан и казва на баща си, че в училище чул нови думи, но не ги разбрал: "де юре" и "де факто". Баща му почнал да ги разяснява, вика по-малката му сестра и я пита: - Ако един мъж ти даде € 500 ще легнеш ли с него? - Ами ще легна бе, тате, пари са това. Бащата пита Иванчо: - Разбра ли, бе? Иванчо клати глава отрицателно. Бащата вика по-голямата му сестра и й задава същия въпрос: - Ако един мъж ти даде € 500 ще легнеш ли с него? - Ще легна, бе тате, пари са това. Иванчо пак нищо не разбира. Накрая бащата вика майка му, но и тя отговаря, че за € 500 ще легне с чужд мъж. Иванчо нищо не разбира от обяснението. - Виж, бе татьовото, "де юре" ние трябваше да имаме € 1500 , а "де факто" имаме три курви вкъщи.
  • 10
    1
    123
    юре, факто, макто, вие сте размазана и свръх задлъжняла кочина. Нека танковете ви идват по-бързо, за да може Владимир да развърже по-сериозния арсенал срещу вас. Да видим след това, какво ще поискате, сигурно космически кораби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари