Министър Юлиян Попов ще се срещне с русенци на 8 януари

1
От РИОСВ - Русе разпространиха покана за срещата
От РИОСВ - Русе разпространиха покана за срещата Снимка: БГНЕС

От РИОСВ - Русе разпространиха покана за срещата

Министърът на околната среда и водите Юлиян Попов идва за среща с русенци. Темата е състоянието на атмосферния въздух, става ясно от съобщение, разпространено от РИОСВ - Русе:

Уважаеми жители на Русе,

В края на миналата година поех ангажимент да дойда в Русе и да се срещна с вас, за да обсъдим състоянието на атмосферния въздух в града.

Заповядайте на 8 януари, понеделник, от 18 до 19 часа в сградата на Областната администрация на пл. „Свобода“ №6, ет. 1, зала 1, за да проведем срещата по тази тема, пише екоминистърът до русенци.

През ноември Юлиян Попов е получил доклад от директора на РИОСВ - Русе инж. Цонка Христова за миризмите, излъчени от някои производства. В тази връзка той е планирал срещата с гражданите на Русе.

Припомняме, че изпусканията на миризми от производствени предприятия в Русе зачестиха в периода септември - октомври, което за пореден път събуди общественото недоволство и събра призиви за протести.

Очаква се на срещата да бъде повдигната и темата за изграждане на срещу инсинератор за биологични отпадъци в съседно Гюргево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Еколожка
    Министърът да попита г-ца Панкова от РИОСВ, защо се премести от ЕКО експерт в Общината чак в РИОСВ? Тя може и вече да е г-жа Милкова, ама съпруга и крие навсякъде семейния си статус след развода.
  • 1
    2
    Оффф,
    Тоя няма да е министър задълго. Муха-еднодневка. Не му се надявайте много.
  • 0
    1
    Ами
    От срещи голяма полза няма. Както казва Апостолът "дела трябват, дела". Така че, господин министър, конкретни действия предприемете, за да спрат тровенето и тормозът над русенци. Иначе може да си говорите колкото си искате и каквото си решите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари