Освободиха директора на РИОСВ - Русе

11
Инж. Цонка Христова е освободена със заповед на министър Юлиян Попов
Инж. Цонка Христова е освободена със заповед на министър Юлиян Попов Снимка: БТА

Инж. Цонка Христова е освободена със заповед на министър Юлиян Попов

Днес, 7 март 2024 г., министърът на околната среда и водите Юлиян Попов подписа заповед за прекратяване на трудовото правоотношение с директора на РИОСВ – Русе инж. Цонка Христова, съобщиха от МОСВ.

В съобщението не се посочват мотиви за уволнението. Преди около седмица стана ясно, че директорът на екоинспекцията в Русе е сезирала полицейските органи срещу граждани, които подават сигнали за замърсяване на въздуха в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    40
    Зелен
    Абе, приказливци от “Дишай Русе”, Цонка не беше ли във вашето ръководство до миналия месец?
  • 5
    39
    Какаванин
    Егати крокодила на снимката!
  • 8
    38
    Аля
    Браво на активистите от " дишай Русе".адмирации за г- жа Гарвалова! С вас сме много хора.Малка е тази победа,но е знак,че упорството ни е сила.
  • 13
    37
    Очевидка
    След, като е лъгала и заблуждавала по време на изпълнение на служебните си задължения, както и поставяла в риск здравето на цял град и околности .. трябва да е дисциплинарно уволнена, както и лишена от пенсия.
  • 14
    36
    Ха-ха-ха
    Прах в очите на слепите! Цонка е пяла по ноти, които други са и написали! Какви други “ефективни” мерки следват след отстраняването на Цонка?! Няма ли да отстраните замърсителите?! Или още са с “неизяснен произход”?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари