Министър Събев: Трябва да се борим за държавата си, а не да се бием за олио

3
Тази наша битка е истински важната, заяви Събев
Тази наша битка е истински важната, заяви Събев Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Украинците завладяха умовете и сърцата на хората по света със знамето си. Превърнаха символа на своята държава в знак на героизъм и копнеж за свобода.

Българските символи стават жертва на партизанщина и служат за долнопробна политическа употреба. Знамето ни се вее редом с чуждо знаме на национални празници, Ботев и Левски се татуират по прасци и кореми. Институциите на България са под постоянен хибриден натиск.

Символите на държавността са нашия дух, нашия щит и меч, и тези, които ги оглавяват, трябва да бъдат на тази висота.

Трябва да се борим за държавата си, а не да се бием за олио.

Тази наша битка е истински важната.

Николай Събев, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    Стоянов Никола
    На чужд д гръб и 100 тояги са малко. Българска поговорка,но за българите,а вие дето вземате много високи заплати и далавери за как да гласувате естествено не мислите като тези дето заплатата им е няколко стека олио. Не говоря за бизнесмени дето имат пари де. Ами направете така,че народа да не се бие,а не да го твърдите само,защото народа живее така и вече виждате как само от една разлика в цена на олио.
  • 3
    13
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    И аз да имам влог от 15 млн. лв. като него и няма да ми пука за цената на олиото. Сит на гладен не вярва!
  • 4
    12
    любопитен
    Фирма Еконт да отговори колко пари спечели от изпращането на куриерска пратки - помощи да центровете за посрещане и подслоняване на бежанци. Или до други нуждаещи се. Българинът задели от залъка си и отива да изпрати помощи - детски дрешки, играчки, фулмастери, пранителни продукти. и така, колет около 20 лева, сещате ли се какво става в Еконт? Директен отказ. Били събирали пари. А още чакам отговор от Спиди.
  • 0
    11
    мда
    донка в менупаза ли е вече
  • 4
    10
    Кольо,
    Ти се бори за шибаната си държава, дето ѝ ебахте мамата, а аз отивам на бой за олио!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари