Васил Михайлов е излизал 9 пъти след поставянето на гривната

0
В сряда Софийският районен съд реши мъжът да остане под домашен арест
В сряда Софийският районен съд реши мъжът да остане под домашен арест

В сряда Софийският районен съд реши мъжът да остане под домашен арест

Прокурорският син Васил Михайлов е излизал 9 пъти, главно през нощта, след като му е била поставена електронна гривна. Това заяви в ефира на NOVA Мариана Николова, съпруга на бития треньор. 

В сряда Софийският районен съд реши Михайлов да остане под домашен арест. Пет дни, след като 19-годишният младеж получи по-лека мярка за неотклонение, се появиха съмнения, че е напускал дома си неправомерно, включително до питейно заведение. Самият Михайлов отхвърли всички обвинения и дори обясни пред съдията, че ако е посягал на някого, то е било за самозащита или защото е бил предизвикан.

„Не вярвам баща му да подаде оставка. Ако имаше доблестта, щеше да го направи още когато се разчу за побоите на сина му. Знам, че след поставянето на гривната е излизал 9 пъти. Едното напускане на дома е било в 4:00 ч. сутринта. За 30 минути може да извърши много престъпления. Хората ги е страх, защото виждат, че той може да направи, каквото си иска и отново да го пуснат. 24 часа е бил без гривна. По закон, когато си под домашен арест, по презумпция не са длъжни да сложат гривна. В момента, в който е получил по-леката мярка, се е сбил в ареста с друг арестуван. И въпреки това е пуснат. Пернишкият прокурор и неговият син се надсмяха над цялата правосъдна система. Може би само сегашния прокурор наблюдава делото и прави опит да докаже, че това не е така”, каза Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари