Михаил Миков: Ще се намери начин, с който да се оправдае оставането на БСП в коалицията

0
Той е категоричен, че няма как да бъдат наложени санкции на Русия и тя да дава газ без пари.  "Дружбата свърши преди 30 години, сиренето струва пари", каза Миков
Той е категоричен, че няма как да бъдат наложени санкции на Русия и тя да дава газ без пари. "Дружбата свърши преди 30 години, сиренето струва пари", каза Миков Видео: NOVA NEWS

"Очевидно ще продължи скритото снабдяване  с оръжия с крайна точка Украйна, но с междинна някоя съседна страна"

Това каза в ефира на „Твоят ден” по NOVA NEWS бившият председател на БСП Михаил Миков. По думите вероятно няма да се стигне до излизане на БСП от коалицията. 

БСП, ако се готви да напуска коалиция, то ще да е много тайно. Вероятно ще се намерят думи, с които да се обоснове продължаващото им участие в коалицията. Много вероятно е правителството да обоснове помощта за Украйна като военна-техническа такава. Мотивът за оставането на БСП ще бъде, че България като страна не снабдява Украйна", обясни той. 

Миков е категоричен, че въоръжаването на Украйна означава продължаване на войната и нейното ожесточаване. 

По отношение на решение на Русия за плащане в рубли на руския газ той обясни, че смяната на една енергийна зависимост с друга е в интерес на българските граждани, единствено, ако това се случва на по-ниска цена. 

"Очевидно Русия предприе тези  действия, за да не й бъдат запорирани парите и фактически, да не й се краде газът. България е енергозависима страна. Дали ще е зависима от Русия, от Катар или САЩ, няма значение. Значение има, единствено, ако се случва на по-ниски цени",  допълни той. 

Той е категоричен, че няма как да бъдат наложени санкции на Русия и тя да дава газ без пари. 
"Дружбата свърши преди 30 години, сиренето струва пари", каза още той. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари