Мегз към Мария: Да не би да си изкарваш парите само от песни?

0
Дизайнерката си намери нов неприятел в къщата на VIP Brother
Дизайнерката си намери нов неприятел в къщата на VIP Brother Снимка: Нова телевизия

Дизайнерката Мегз си намери нов неприятел във VIP Brother, след като влезе в остър конфликт с Мария.

Повод стана показното дарение на фолкпевицата от 3000 лв, с което се откупи от игра в шоуто, а по-късно пусна и тънката реплика „Да видим бизнесмените какво ще дарят“.

Това ядоса Мегз, която я обвини, че си прави реклама и благотворителност в национална телевизия не се прави. И докато беше под пара изпусна репликата-въпрос „Да не би да си изкарваш парите само от песни?“. Намекът изненада съквартирантите и те се опитаха да я заглушат и да погасят зараждащия се скандал, пише Tialoto.bg

Самата Мария разбра за обидата по време на номинациите, които бяха пуснати пред всички участници.

Певицата пък разказа през сълзи историята, заради която бе поканена в шоуто – разводът ѝ с Християн Гущеров.

Тя сподели колко била унизена, как я оставили без пукната пара и кола.

Три години не съм ходила по клубове, една стотинка не съм изкарала. Моето жилище е на кредит и баща му Добри ми казва – Мария, ако ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш – ти си виновен. Обадих му се, помолих го да не ми взима поне колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина. Човек, аз съм си продала бижутата, апартамента ми на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си.

Дъщеря ми е всичко за мен, влизала съм в супера и съм си правила сметка какво купувам. Слязох от колата, никой не разговаря с мен, още нямам дори развод, заради кредити. Аз съм такъв човек, че когато съм с един мъж съм с нагласата да бъда с него докрай. В един момент оставаш на пътя с един ангел. Какво правиш? Аз не искам да й купувам скъпи дрехи, нито скъпа кола, нито искам диаманти. Но съм поела ангажимент към нейното образование. В нея виждам всичко, което не успях да постигна и което не успях да сбъдна. И съм горда като родител. Но тежко като отиде на училище и само тя е без баща. Християн дори един балон не изпрати за рождения ѝ ден. Единственото, което чух от него през последната година е колко съм долна“, изповяда се Мария.

Разправията ѝ с Мегз и другият скандал в къщата – между Антон Стефанов и шеф Петров, определиха и първите истински номинации за гонене. Най-много негативен вот събраха дизайнерката, журналистът и готвачът. Един от тях ще напусне къщата в понеделник.

Иначе шеф Петров рони сълзи от яд, след като заради тайна мисия една от близначките сипа 1 кг сол в боба му. Той прие това като лична обида и едва ли не като атентат заради умиращите от глад хора по света.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари