Майката на Мегз: В душата на Джулиана видях съсухрена от злоба старица!

0
Майката на дизайнерката с изявление след клеветите на Джулиана Гани
Майката на дизайнерката с изявление след клеветите на Джулиана Гани

Един от най-грандиозните скандали, с които ще бъде запомнен тазгодишният сезон на VIP Brother, e този между Мегз и Шеф Петров, който се разрази след грозна клевета от страна на Джулиана Гани.

Тя разказа на именития готвач, че майка й е станала свидетелка на сцена, в която Мегз пред очите й е посегнала на собствената си майка. Всеизвестно е, че Каканашева е безкрайно признателна на своята майка за възпитанието, грижите и подкрепата, която има от нейна страна и изказването на силиконката е в пълен разрез с действителността. Ето защо, последва официално изявление от страна на майката на дизайнерката, което гласи: 

"...Днес станах свидетел на нещо, което ме изуми, (а вярвайте ми трудно може нещо да ме изкара извън аурата ми).
А именно, как в душата на една на пръв поглед, млада девойка видях съсухрена от злоба и ненавист старица!
Защо умишлено искаш да нараниш някой, аз не го разбирам,а вие?
Няма да я порицавам, бих и дала съвет...
- Джулиана Гани, надявам се да съм изписала правилно името ви, лъжите които изрекохте, предадени уж от "вашата майка" не биха ви били полезни с нищо, не задържайте тази жлъч в себе си, защото тя внася отрова в кръвта, а това ще доведе към болезнени спазми и гърчове, преждевременно остаряване, дано не е късно вече!

Мисля, че това внимание към девойката е достатъчно!
А пък и който, каквото си направи, никой друг не може...
В живота си съм се сблъсквала с много и различни характери, това не ме плаши ,напротив мотивирало ме е, и не съм се отказала да вярвам, че все пак в дъното на всяко едно човешко същество има частица добро!
Другата личност не мисля да я коментирам, не желая!
Дори самата мисъл ме обижда!"

Категорична, че изказването на Джулиана е безпочвена лъжа, майката на Мегз разобличи колко бедна душа е сексбомбата. Именно за най-бедна я обяви и самата Каканашева в една от игрите, в която Big Brother бе възложил на дизайнерката да класира съквартирантите в няколко категории: "богат", "искрен", "успял" и "умен".

За поредна седмица тя бе сред номинираните, но Big Brother й позволи да спаси двама съквартиранти и тя защити от изгонване Даниел Златков, който мъжки се застъпи за нея, в поредния грозен скандал с Шеф Петров, както и самата себе си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари