Медицински одит връчи 6 акта на болница "Шейново" за случая с разменените бебета

2
Единият акт е за болницата, а другите пет са за служители, свързани със случая
Единият акт е за болницата, а другите пет са за служители, свързани със случая Снимка: Болница "Шейново", София

Единият акт е за болницата, а другите пет са за служители, свързани със случая

Медицинският одит връчи 6 акта на "Шейново" за случая с разменените бебета. Това съобщава NOVA, цитирайки свои свои източници.

Един от тях е на болницата, другите 5 са за служители, свързани с допуснатата грешка. По закон - за всеки от тези актове за административни нарушения може да бъде подадено възражение от получателите. Ако това се случи - думата ще има наказващият орган.

Припомням, че през декември стана ясно, че две бебета са били разменени в родилния дом. Така те са били разделени от биологичните си родителите за период от 4 месеца.

Още тогава медицинският одит обяви, че са установили неспазване на медицинските стандарти и правилата в болницата. През януари децата доброволно бяха разменени и вече живеят при родните си майки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари