Мажд Алгафари: Абе, мухъл, първо се погрижи за българския народ, а не за украинския

5
Ти си назначен да управляваш България и да се грижиш за просперитета и развитието на българската нация
Ти си назначен да управляваш България и да се грижиш за просперитета и развитието на българската нация Снимка: Продължаваме промяната / Facebook

Ти си назначен да управляваш България и да се грижиш за просперитета и развитието на българската нация

Абе, мухъл. Ти си назначен да управляваш България и да се грижиш за просперитета и развитието на българската нация. Което, драги ми палячо, означава първо да се погрижиш за българския народ, а не за украинския. Той си има президент и управляващи, които да се грижат за него.

Някой те е излъгал, че си министър-председател на Украйна.

Споделям искрящото ти желание, че нацията трябва да е съпричастна, но не си мисли, че желанието ти се споделя от българската нация.

Не те карам да въртиш некакви си референдуми по тоя въпрос и да трошиш държавна пара за такова нещо. Достатъчно е само да организираш една анкета и ще ти омекнат топките.

Ние - нацията, ако решим да помогнем на някой, ще се организираме, ще съберем по некой лев и ще го изгладуваме.

Та с две думи: Бегай и си изжабуркай устата и езика, че ти и ония около теб олизахте задниците на кой ли не. Дори и по рамото няма да те потупат ония къде са се осрали.

Да те.... и у шушумигата.

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    22
    до 21
    тея балъци дето се пипат нощно време мислейки си за путин да не мислиш, че са някъкви големи мъже или жени? те са били винаги утрепки, които още от детската градина са ги тормозели и те са се превърнали в коплексирани, жалки, отмъстителни и токсични индивиди (като Путин), но не и смели мъже или жени, да им предложиш да ги изпратиш в русия даже по 1000 евро на седмица да им плащаш, пак ще намерят 68,000 причини защо не могат да отидат, но не и истинската и най-важната - че са жалки путки и педераси
  • 5
    21
    до 19, 20
    тея балъци дето се пипат нощно време мислейки си за украйна да не мислиш, че са някъкви големи мъже или жени? те са били винаги утрепки, които още от детската градина са ги тормозели и те са се превърнали в коплексирани, жалки, отмъстителни и токсични индивиди, но не и смели мъже или жени, да им предложиш да ги изпратиш в украйна даже по 1000 евро на седмица да им плащаш, пак ще намерят 68,000 причини защо не могат да отидат, но не и истинската и най-важната - че са жалки путки и педераси
  • 7
    20
    до 19
    а дано, ама надали, камо да обявят мобилизация и ще ги търсим чак в патагония
  • 5
    19
    Свещ ще запаля
    министър Тагаренко да развърти гегата, та да подбере цялото стадо Славаукраинци, че да ги зафитирчи директно на фронта, та повече да не ги видим, от паразитите да се очистим. Амин!
  • 1
    18
    До 6
    Само в руското посолство ще получиш това,което искаш и за което мечтаеш.В Москва,рая на света,там ще си добре..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари