Румен Радев: Темата за Украйна се експлоатира от управляващите като спасителен пояс

4
Според държавния глава правителството трябва да се фокусира върху решаването проблемите на хората
Според държавния глава правителството трябва да се фокусира върху решаването проблемите на хората Видео: NOVA

Според държавния глава правителството трябва да се фокусира върху решаването проблемите на хората

Искам да призова управляващата коалиция да се заеме с българския дневен ред и с проблемите на българите, защото темата Украйна се експлоатира от управляващите, явно като спасителен пояс, с който да се отдалечи вниманието на хората от това, че нямат визия, програма и реални действия в отговор на проблемите пред страната на хората. Това каза президентът Румен Радев в Бургас, предава NOVA.

Той коментира готвения за утре протест срещу позицията му за войната в Украйна. Според държавния глава правителството трябва да се фокусира усилията си върху решаване на проблемите на хората, а не да се крие зад темата за Украйна.

"То има много протести - срещу войната, социални, срещу бюджета, срещу политиката на доходите. България е демократична страна, всеки има право да протестира. Въпросът е протестите да водят до някакъв резултат", заяви Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Ииии
    Не посягайте на Радев. Той мисли за хората в България. Не виждате ли немотията. Не виждате ли бедността на българите. Сега и една война ще ни довърши като народ.
  • 3
    1
    това е така
    щото правителството са поставени марионетки на американците да правят каквото те им кажат... ако ги няма американците да им дават нареждания, тея сигурно ще си подадат оставката до последния понеже няма вече кой да ги командва и тяхната ефективна полза като човешки същества свършва с това мигновено
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари