Красимир Каракачанов: България се управлява от една сглобка без грам достойнство

2
С какво България може да гарантира националната сигурност на Украйна, запита лидерът на ВМРО
С какво България може да гарантира националната сигурност на Украйна, запита лидерът на ВМРО Снимка: БНТ

С какво България може да гарантира националната сигурност на Украйна, запита лидерът на ВМРО

Още от времето на Де Гол Франция винаги се опитва да се държи като велика сила. На Макрон му е ясно, че НАТО няма как да вземе решение да изпращане на войски в Украйна, но се опитва да вкара Франция на масата при големите, каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов - бивш военен министър, в коментара си за идеята на френския президент за войски на НАТО в Украйна.

За него е “пълна глупост” предложението за сключване на “двустранни договори за гарантиране сигурността на Украйна” - нещо, което напомня “коалицията на желаещите в Ирак”, съобщава БНТ.

Това е нещо, което предлага Макрон и някои други държави, включително и Великобритания - двустранни договори между страните от ЕС и Украйна, тоест всяка една страна да сключи договор с Украйна за гарантиране на нейната национална сигурност… Понеже НАТО няма да участва като цяло, дай да видим кого ще излъжем да се набута още повече в тази война”, добави Каракачанов.

С какво България може да гарантира националната сигурност на Украйна, запита той и отбеляза: “Тези наши сглобкаджии не го мислят това. Те искат да се подмажат, да се харесат, въпреки че всеки им се подиграва. Не видяхте ли на срещата между Денков и Зеленски - Зеленски се държа с нашия министър-председател като с придворен слуга.

По думите му: “България се управлява от една сглобка, от хора без грам достойнство, без грам понятие какво е геополитика и интереси на България”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Stoian
    Освен достойнство,нямат и грам мозък, пьрвобитни и прости хора,с лош и просташки изказ,гадни мутри, Герб,по скоро са за затвора,а не ги гледаме по вестници и телевизии,противни са...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари