Мъж засне над 5000 нарушения на пътя

1
Пламен Иванов отнесе заплахи, обиди и ругатни
Пламен Иванов отнесе заплахи, обиди и ругатни Видео: NOVA

Бдителният гражданин е подал жалби, комбинирани със снимки за всяко нарушение

Заплахи, обиди и ругатни от страна на шофьор срещу мъж, който му прави забележка да не спира на забранено място. Потърпевшият го е заснел с телефон. Той е снимал и над 5000 други неправилни паркирания на оживено столично кръстовище. Бдителният гражданин е подал жалби, комбинирани със снимки за всяко нарушение.

Всеки ден между 10 и 20 души спират неправилно на ул. „Цар Иван Асен II”. Всички заснети от мен нарушения изпращам до полицията. Рядко хората се извиняват. Повечето са агресивни и започват да ме обиждат като ме видят”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA Пламен Иванов.

От полицията обясниха, че всички жалби на мъжа са обработени. Нарушителите ще бъдат издирени и санкционирани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Спокоен
    5000 сигнала? 5000 доноса? Хайде, нещо те е възмутило, добре. Аз съм втрещен от цифрата. Този човек не спи ли? Няма ли близки, семейство, приятели, някакъв социум, някакво общуване? Простете ми, и аз съм за спазване на правилата в обществото изобщо, но това 5 000 не е нормално. Снимки, текстово обяснение, разпечатване и пращане по поща или мейл, никой не може да ме убеди, че този човек е психиатрично здрав.
  • 8
    4
    до 3
    Защо не? Има ли друг начин дебили като теб да се научат да шофират без да пречат на нормалните водачи? Ей на, едно добиче като теб уби преди няколко седмици Ферарио Спасов. Същият добитък е правил и други глупости. Виж, че си простак е очевидно, жалкото е, че си и много прост, нищо не си разбрал от написаното !
  • -8
    3
    до 2
    Авей педеруга нещастна! Заминавай си в Германия! Тук пътища и улици нямаме, оня тръгнал донуси да праща!
  • 8
    2
    до 1
    Смяташ ли, че може да има полицай на всеки паркинг и на всяко кръстовище? Не, невъзможно е. Значи "доносът" е едно добро средство за борба с нарушенията, при това безплатно за държавата. Друг е въпроса дали държавата изобщо и пука за спазване на правилата за движение. Иначе пробвай в Германия примерно да потеглиш без поставен колан или да паркираш на място за инвалиди, веднага някой ще те докладва и много скоро ще бъдеш глобен. Всичко това води до страх, че АКО НАРУШИШ ПРАВИЛАТА, ЩЕ ТЕ САНКЦИОНИРАТ ! Иначе в Германия много рядко можеш да видиш полицай да виси на пусия. Та, бдителността на гражданите е ресурс, който нашите ченгета не използват. Ей на, имам клипове от видео регистратора си от нарушения, в това число и от ченгета. С удоволствие бих ги споделил с "властите" ако имаше къде. МВР имат един публикуван мейл, а КАТ-Русе нямат изобщо. Не им пука просто!
  • 2
    1
    Де да знам
    Че правилата трябва да се спазват е ясно, че си има система за това също е ясно. Колко е ефективна е друг въпрос. Но да си осмисляш живота с доноси .... бе нещо не го разбирам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари