Мъж уби две кучета, влезли в имота му

1
Инцидентът е станал в град Септември
Инцидентът е станал в град Септември

Инцидентът е станал в град Септември

Полицейско производство се води спрямо мъж, прострелял две бездомни кучета в имота си. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, цитиран от БТА.

Инцидентът е от 20 януари в къщата на 69-годишен жител на гр. Септември. Той видял, че в двора влезли две бездомни кучета и нападнали кокошките му. Той взел законно притежаваната си ловна гладкоцевна пушка 12-ти калибър, стрелял по тях и ги умъртвил, обясни Стоянов.

На мястото са пристигнали полицейски служители, които извършили оглед. Оръжието и боеприпасите са предадени доброволно от мъжа на полицейските служители. Той е задържан в ареста, а по случая се води досъдебно производство.

На 5 януари в гр. Панагюрище беше установен случай на куче, влачено от лек автомобил. Водачът е привлечен като обвиняем от Районната прокуратура за хулиганство. Животното е предадено на ветеринар и е в добро състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    6
    ...ето какво...
    ...по закона за употреба на ловно оръжие е в нарушение, че го е използвал в населено място, а не на 200м от там... ...Иначе съм сигурен, че стрелбата е била при неизбежна самозащита! И правилно е постъпил! Съжалявам само, че има свидетел-кукундрел... Съвсем се изп€д€р@стi народа, драма и чудо станало...
  • 12
    5
    пацо
    Тия татуирани и брадясали полицаи как ще задържат човека като не може общината да се справи с бездомните помияри той се пази от тях днес посягат на кокошки утре на хора както в Г.Оряховица освобождавай те го бо----
  • 10
    4
    Спонсор
    Някой от КУЧКАРИТЕ ЩЕ МЕ ПУСНЕ ЛИ В ИМОТА СИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ И КОЙ???
  • 9
    3
    Спонсор
    Нмястото на задържания ще осъдя ПОЛИЦИЯТА В СТРАСБУРГ! В АНГЛИЯ В ТВОЯ ИМОТ ФАЗАНИ И СЪРНИ СА ТВОИ! ЗА КУЧЕТАТА СЪЩО СЕ ОТНА СЯ! ЗЕЛЕНОЧЕРВИВИ И ПЕМБЯНИ ВЪН! ЧАСНА СОБСТВЕНОСТ!!!
  • 18
    2
    ДАНС
    И защо е задържан?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари