Мъж стреля с газов пистолет в Кюстендил, за да вземе детето си

0
В битовия инцидент има един ранен
В битовия инцидент има един ранен

В битовия инцидент има един ранен

Вчера, около 2:00 ч, е възникнал инцидент пред жилищен блок на ул. „Раковски“ в Кюстендил, съобщиха от районното управление в града.

В сигнала до полицията е съобщено, че са възпроизведени изстрели. Пристигналият на място автопатрул е установил участниците в инцидента – 29-годишен кюстендилец със свои приятели решил да вземе непълнолетното си дете, което живее с майка си. По време на разпрата мъжът, който живее на семейни начала с майката, е възпроизвел изстрели с газов пистолет, законно притежаван. Пистолетът е иззет с протокол за доброволно предаване. Пострадал е един от приятелите на бащата – с 6 шева на главата е, след оказаната му медицинска помощ е освободен за домашно лечение. С охлузни рани е и стрелецът, раните са обработени от медицински екип и е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. Той е 42-годишен мъж от Ямбол.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари