Мъж се опита да открадне пълна кошница с продукти от магазин в Сливо поле

2
За случая е сигнализирала продавачка в търговския обект
За случая е сигнализирала продавачка в търговския обект

За случая е сигнализирала продавачка в търговския обект

Мъжът е бил забелязан от продавачка да преминава покрай касовата зона с пълна кошница продукти, без да ги плати. След като е бил последван от продавачката, той е оставил кошницата на земята и е избягал.

Полицаите от РУ – Сливо поле са установили 37-годишен мъж, който на 29 декември е опитал да открадне продукти от магазин в града. За случая е сигнализирала продавачка в търговския обект.

Тя обяснила на служителите на реда, че около 17:10 часа на посочената дата мъж, носещ кошница пълна с продукти, е преминал покрай касовата зона и е излязъл без да ги заплати. Тя го последвала извън магазина и поискала от него да плати продуктите, но той не се върнал, а оставил кошницата на земята и се отдалечил с бързи крачки.

Сигналът е бил документиран в районното управление и в хода на последвалата работа по него мъжът е бил установен. Образуваната преписка, с оглед данни за престъпление по чл. 194, ал. 1, от НК, ще бъде докладвана по компетентност в прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Alèx
    Там има ДОСТА ОТ МИЛЛЕТЯ! КЪНЕВ от БХК, стига си СПАЛ, отивай да си пасеш ддобитъка, да си заслужиш заплатата, но не за СПАНЕ, УЙО!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари