Мъж се бори за живота си след като кола падна от мост на АМ "Струма"

1

Пострадали са още двама души

Лек автомобил падна от мост на АМ „Струма“, предава БГНЕС. Инцидентът е станал на първия мост малко след 9:д00 часа след отбивката за Мало Бучино. Колата е разкъсала мантинелата и е паднала долу.

Трима са пострадалите – жена на 23 години, мъж на 20 г., третия пострадал е в по-леко състояние. Шофирала е 23-годишната жена, която е с контузии на главата и в областта на гръдния кош. Тя е приета в болница „Св. Анна“. Момчето е в много тежко състояние, с травматичен шок, и е откарано в „Пирогов”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари