Офроуд линейката на "Капачки за бъдеще" помогна при тежка катастрофа

1
ТИР е ударил кола и я запратил в ускорителната лента на АМ "Струма"
ТИР е ударил кола и я запратил в ускорителната лента на АМ "Струма" Снимка: Facebook

ТИР е ударил кола и я запратил в ускорителната лента на АМ "Струма"

Офроуд линейката на „Капачки за бъдеще“ помогна днес при тежка катастрофа на магистрала "Струма". Това съобщи във Facebook основателят на инициативата Лазар Радков.

"Преди броени минути офроуд линейката на #СпасителенКлубЗаБъдеще и #КапачкиЗаБъдеще помогна при сериозна катастрофа на магистралата! ТИР удря кола и я запраща в ускорителната лента! Нашата линейка, която точно се връща от издирвателна мисия, се оказва в близост и няколко минути по-късно е на мястото.

Колегата Горан бързо обезопасява периметъра, изключва двигателя на ударената кола и с линейката я изтегля в аварийната лента, за да не пречи на движението и да не създава още предпоставки за инциденти. Пострадалите са прегледани в линейката, за щастие нямат поражения освен уплах и смачкана кола. В знак на благодарност, пострадалите подаряват на колегата кутия бонбони. След малко пристигат от пътна полиция и нашият автомобил може да продължи по пътя си, слава Богу, празен!

Честит 3-ти март и не спирайте да помагате и да правите добро! Затова сме българи!

========

П.П. Ако искате да ударите едно рамо за гориво, консумативи и поддръжка на оффроуд линейката, може да го направите на следната банкова сметка:

IBAN: BG67UNCR70001523100818

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: ФОНДАЦИЯ ЛАЗАР РАДКОВ

Основание: ДАРЕНИЕ за офроуд линейка

Благодарим!", написа Радков в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари