Мъж със смъкнати гащи дебне жени във Велико Търново

1
Перверзникът изскачал дори докато вали дъжд
Перверзникът изскачал дори докато вали дъжд

Перверзникът изскачал дори докато вали дъжд

Мъж на видима възраст около 40 години смущава жени като се разсъблича на сред търновска улица, алармират читатели. Мнозина от тях също са станали жертва на непристойното поведение на човека. По думите им той си смъква панталона, когато до него приближи дама и започва да се самозадоволява, за да привлече вниманието ѝ. Действието се развива в района на Регионалната дирекция по горите и обикновено се случва в късния следобед, пише вестник Борба.

Последните оплаквания от перверзника са от сряда. Даже и в големия дъжд той се разхождал отново край горското, когато при разминаване с жена, изведнъж си събул гащите. Проявите на ексхибионизъм продължават вече седмица, според очевидците. Притесненията им са, че мъжът може да нападне или изнасили някоя пешеходка, която му се стори по-атрактивна.

Потърсихме за коментар по казуса психологът и психотерапевт д-р Анета Мишева от Велико Търново. Тя увери, че ексхибиционистите не са опасни и не са агресивно настроени.

„Те разчитат на силната уплаха, но нямат садистични наклонности. Ексхибиционизмът е от спектъра на сексуалните разстройства и засяга по-често мъже, отколкото жени, обясни специалистката.

Уточни, че правилната реакция, ако станем свидетели на подобна проява, е да заплашим човека, че ще извикаме полиция или да започнем да викаме, за да привлечем вниманието на други хора. Когато деянието му стане обществено достояние, ексхибионистът ще избяга, твърди тя.

Д-р Мишева допълни, че страдащите от това разстройства се нуждаят от психологични консултации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Е-коложката
    Моят Менчо е ходил до Търново??? Искал е да лапа на някой манаф микрофона???
  • 3
    2
    До 1
    А защо не 10 дена в Турция,да се самозадоволява със събути гащи...
  • 2
    1
    rambaldievskievich
    Скопяваве.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари