Мъж пропадна в дупка на тротоар в центъра на Русе

4

Дупката се е отворила в следствие на снеговалежа

Русенец е пропаднал в дупка на тротоар в центъра на града. За това съобщава негов приятел в групата "Писмо до кмета на Русе" във Facebook. Инцидентът е станал, докато човекът чистел колата си от снега.

Участъкът е бил проблемен, а след некачествен ВиК ремонт по улица "Проф. Асен Златаров" снеговалежът тази нощ е довел до отварянето на дупка.

За щастие мъжът не е пострадал сериозно.

"Тази вечер един приятел пропадна. Живея на улица "Проф. Асен Златаров" 32, точно до Силвена Фото. Лятото, когато правиха ВиК ремонтите отвориха дупката. Стоя така поне 2 месеца, докато я заринат с пясък. Преди около 3 седмици сложиха плочки, но не ги фугираха. При първия сериозен валеж ( в случая снеговалеж ), дупката се отвори, докато човек почистваше колата си от снега. За щастие не пострада. Моля вземете мерки своевременно. Дупката е широка и дълбока", разказа Цветан Ангелов в социалната мрежа.

"Не само че не фугираха плочките, ами не поставиха капаци върху бетонния кожух на тръбата, некачествено съединиха тръбите, не възстановиха бетонната замазка и още ред други нарушения на техническите норми в строителството. Толкова много пропуски и то само в един изкоп??? Къде е контролът? Усеща се аромат на корупция", коментира Васил Василев публикацията на Цветан Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    4
    хаха
    Пенчо как ще изтрае през следващите 4 години последствията от предния си мандат не знам. Само той си знае :D Цялата градска инфраструктура е разсипана и съм сигурен, че през следващите 4 години ще стане по-зле. Време е делата да завалят, ама персонално към него като отговорно лице.
  • 9
    3
    pm
    Този пропаднал мъж в дупка да не е Пенчо Милков? Много ще ми е мъчно ,ако е той.
  • 11
    2
    SB
    Пийте докат виждате .
  • 11
    1
    Софи
    И аз пропаднах преди малко,в едно блато до пьрво районно, управление по ул, Дондуков Корсаков.. бедствия, е,ужас
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари