Мъж подпали постройка, докато вари буркани, в Бяла

0
Опасният метал е събран и депониран
Опасният метал е събран и депониран

Няма пострадали хора при инцидента

През изтеклото денонощие екипите на пожарната са реагирали на три сигнала. В 17:22 часа екип от ССОД – Русе е посетил адрес в Русе на ул. „Плиска“, заради сигнал за счупен живачен термометър. Живакът е събран и депониран от служителите.

В 20:08 часа екип на РСПБЗНВетово и екип от ССОД – Русе са изпратени за съдействие, след възникналото ПТП между два автомобила на главен път Русе - Кубрат.

Между 21:02 и 22:10 часа служители от РСПБЗНБяла са посетили адрес на ул. „Янтра“ в гр. Бяла, заради пожар в стопанска постройка, в близост до която стопанинът е заварявал буркани. При инцидента не са пострадали хора, нанесени са щети по постройката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Гошо куче лошо
    Заглавието за едно събитие, после в описанието направо всичко, защото всичката им информация за събитието от заглавието е в самото заглавие. ТОП!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари